Oplossing voor verkleurde oksels

Verkleuring onder de oksels. Het is een behoorlijk onderkend probleem. In Nederland zijn er ontzettend veel mensen die last hebben van dit vaak voorkomende probleem, alleen hoor je er haast niemand over, omdat het niet een heel gemakkelijk onderwerp is om zo even over te beginnen. Maar omdat het zo erg vaak voor blijkt te komen dat mensen er problemen van ondervinden, leek het ons tijd om een aantal oplossingen voor verkleurde oksels aan jullie voor te schotelen. Want het probleem kan absoluut verholpen worden.

Natuurlijke manieren van oksels bleken

mooie oksels na het bleken van de oksels - Oplossing voor verkleurde oksels

Donkere oksels verhelpen door middel van een huid blekende crème

Je kunt je oksels om te beginnen al op natuurlijke manieren laten bleken. Zo kun je met door minstens twee keer per week voorzichtig over je oksels te schrobben de dode huidcellen verwijderen, waardoor de huid langzaam maar zeker lichter zal worden. Neem er echt even de tijd voor. Het zal misschien niet razendsnel gaan, maar je huid verdient de nodige aandacht, dus zorg er goed voor. Ook kun je oksels bleken met citroen, zo’n 15 minuten lang. Doe dit iedere dag als je bijvoorbeeld in bad gaat. Citroen werkt als het ware als een soort bleekmiddel, die je huid lichter zal maken.

In plaats van deodorant zou je aluinpoeder op kunnen doen. Deodorant bevat chemicaliën die schade aan kun richten, waardoor er ook donkere plekken kunnen ontstaan. En zo zijn er nog meer natuurlijke manieren om de huid lichter te maken. Door gebruik te maken van middelen als Skinlight, die op honderd procent natuurlijke basis zijn samengesteld, ben je er ook van verzekerd je huid op natuurlijke wijze schoon te maken en te bleken, met na enkele weken al een goed resultaat.

Oksels bleken in een kliniek

Een andere optie is het om je oksels in een kliniek te laten bleken. Oksels bleken kan in Amsterdam en is over het algemeen in Zuid – Holland razend in trek. Er zijn verschillende klinieken te vinden waar je dit kunt laten doen. Als je hier naartoe gaat krijg je eerst een inleidend gesprek, zodat je weet wat men gaat doen, of je allergieën hebt en wat je eigen verwachtingen zijn. Meestal gaat het in een kliniek door middel van laserapparatuur, waardoor de poriën bewerkt worden en het resultaat vele malen langer duurt. Het kan pijnlijk zijn, aangezien de huid onder de oksels vrij dun is. Ook kun je de huid laten peelen, waarbij er laagjes van de huid gehaald worden, meestal op chemische wijze.

oksels bleken, skinlight review, zwarte oksels

Oksels bleken in een schoonheidssalon

De laatste optie is in een schoonheidssalon. Ook hier zal men met crèmes te werk gaan, maar ook met andere bleekmiddelen voor de oksels. Hier word je door ervaren specialisten geholpen en krijg je adviezen over hoe je het zelf de oksels lichter zou kunnen behouden. Producten van Skinlight.nl en enkele andere bleek producten worden hier in principe ook gebruikt. Steeds meer salons gaan over op de natuurlijke en meer natuurvriendelijke wijze van het bleken van de huid, wat steeds vaker wordt gevraagd.

Of lees meer op onze Facebook pagina

Oorzaak donkere oksels? Donkere oksels komen veel voor bij zowel vrouwen als mannen. Donkere oksels kunnen ontstaan naarmate je ouder wordt, maar kunnen ook al van jongs af aan donkerder zijn dan de rest van je lichaam. Het hebben van…

Reacties zijn gesloten.