Het Bleken van donkere plekken op uw lichaam

Oksels Bleken | Bleken van donkere plekken op uw lichaam

Heeft u last van donkere oksels in vergelijking met de rest van u lichaam en wilt u hiervan af? Dan helpen wij u graag een handje door uit te leggen hoe donkere plekken op uw lichaam ontstaan en hoe u er van af kunt komen.

Hoe ontstaan de donkere plekken op mijn lichaam?

Alle mensen beschikken over pigment, pigment is namelijk een kleurstof die in ieder lichaam zit. Het is verantwoordelijk voor onze huidskleur, sproeten, moedervlekken en haarkleur en bovendien beschermt het ons tegen UV-straling. Vaak ontstaan donkere kringen op ons lichaam door overgebruik van een bepaald lichaamsdeel, het bijvoorbeeld te vaak scheren van oksels waardoor het ruw en droog wordt en waardoor er op ten duur een huidverkleuring plaatsvindt, het kan ook komen door veroudering en de geliefde zon. Om pigmentverkleuringen te voorkomen moet u uw lichaam altijd goed hydrateren, gebruik na iedere scheerbeurt een bodylotion, gebruik als de zon schijnt altijd een zonnebrandcrème met een factor die geschikt is voor uw huidtype om een ruwe, donkere en verkleurde huid te voorkomen.

Hoe kom ik van mijn donker ogende oksels af?

Helpt hydrateren van uw lichaam niet meer of is het voor u al te laat, dan zijn er tegenwoordig genoeg middelen om uw huid op specifieke delen te bleken. U moet wel altijd goed rekening houden met wat het bleken van u huid precies inhoudt en doe dit niet zomaar zonder er van te voren goed over na te hebben gedacht. Wat hierbij kan helpen is uw omgeving vragen of zij u oksels ook uitermate donker vinden dan de rest van uw lichaam, zo ja dan kunt u er zeker van zijn dat u huid verkleurd is en kunt u beginnen met het bleken van uw oksels.  Wat erg goed aangeschreven staat zijn de producten van Skinlight, dit merk heeft gelukkig ook een product op de markt gebracht die het tegengaan en het verminderen/weghalen van donkere oksels tegen gaat.

Skinlight oksels bleken: product gebruik

Voor het beste resultaat gebruikt je het product s’ochtend als je wakker wordt en s’avonds voor het slapen gaan. Breng een kleine hoeveelheid aan onder u oksels en wrijf het zachtjes in totdat alles is opgenomen in uw huid. De gel is direct te gebruiken na het scheren van de oksels, het verzorgt de oksels namelijk direct. Deze gel is geschikt voor extern gebruik en mag niet gebruikt worden tijdens zwangerschap of wanneer er borstvoeding gegeven wordt.


Wat houdt het bleken van mijn oksels precies in en is dit veilig?

Het bleken van uw oksels houdt in principe in dat u uw huid lichter maakt door middel van het gebruik van een bleekmiddel. Gebruikt niet zomaar een bleekmiddel! Doe dit altijd van een gewaardeerd merk op dit gebied zoals Skinlight, deze oksel bleekcremé is al door menig man en vrouw gebruikt, men is over het algemeen zeer positief over dit middel en deze staat dan ook hoog aangeschreven. Oksels bleken is dus volledig veilig zolang u een goed en betrouwbaar product gebruikt.

Reacties zijn gesloten.