Ervaringen met oksels bleken

Ervaring met oksels bleken

Ik ben een vrouw van Indiaanse afkomst en ik heb behoorlijk last van donkere oksels gehad, die ik heel graag wilde laten bleken. Ik wilde het in een kliniek of bij een specialist laten doen, maar een vriendin van mij kwam met het middel Skinlight aanzetten.

Ze gebruikte het zelf en was er laaiend enthousiast over. Ik heb de crème onder mijn oksels gesmeerd, twee keer per dag, voor een aantal weken achter elkaar. En ik kreeg wonderbaarlijk mooi resultaat! Ik ben echt bijzonder blij dat ik Skinlight dankzij haar ontdekt heb. Ik had geen last van bijwerkingen, omdat het middel op natuurlijke basis is samengesteld. Ik ben erg content met het thuis oksels bleken. Ik weet ook niet of ik het wel allemaal in een kliniek had willen laten doen, maar daar hoef ik nu in ieder geval niet meer achter te komen.

Als Turkse vrouw  heb ik een redelijk donkere huid. Ik vind het op zich niet erg, maar onder mijn oksels zitten bepaalde plekken die ik niet zo mooi vind. Ze zijn extra donker en het bevalt mij niet. Of eigenlijk, beviel. Want sinds ik bij de schoonheidsspecialiste ben geweest, is het allemaal opgelost. Ze gebruikten daar een middel genaamd Skinlight,  helemaal op natuurlijke basis gemaakt en heel zacht voor de huid. Ik heb het een aantal weken op gedaan en omdat het veilig oksels bleken is, gewoon twee keer per dag, dat mag ook zo staat op de verpakking. Sindsdien ben ik helemaal blij, geen donkere plekken meer!

  • Ik heb als Arabische dame een donkere huid en  mijn oksels waren een ramp! Donkere plekken en ik dacht, hoe maak je je oksels lichter? Tot ik Skinlight tegen kwam. Sindsdien zijn mijn oksels niet alleen bijzonder licht op alle plekken, mijn huid voelt ook zachter en veel steviger. Voor mij niets anders meer! Skinlight in de winkel

Ik ben een man en ook ik heb vervelende plekken onder mijn oksels. Ik weet niet precies hoe het komt, ik ben al wel op leeftijd en men zegt dat het daardoor ook kan komen.  Sinds ik de donkere, ietwat gele vlekken onder mijn oksels met crème bleek, durf ik weer naar het zwembad te gaan, zonder dat ik bang ben dat mensen naar mijn oksels kijken. Dat geeft een fijn gevoel en ik zou niet meer zonder kunnen, om eerlijk te zijn.

Nadat ik de plekken op mijn armen, in mijn gezicht en op mijn handen met het bleken lichter had gemaakt, stond ik in de spiegel naar mijn oksels te kijken en was ik niet tevreden. Toen zag ik pas dat het ook voor het lichter maken van de oksel te gebruiken was! Sindsdien doe ik het iedere week en is het na een tijdje lichter geworden. Eindelijk een middel dat werkt. Goed spul, dat Skinlight hoor! Ik hoef niet naar een kliniek te gaan, kan het gewoon lekker thuis doen, zonder dat iemand er verder naar hoeft te kijken ,want dat vind ik best wel een probleem eerlijk gezegd.

oksels bleken, skinlight review, zwarte oksels

Reacties zijn gesloten.