Oksels bleken voor Donkere huidskleur

Oksels bleken voor Donkere huidskleur

De redenen waarom vrouwen, maar ook mannen, hun oksels willen laten bleken, zijn verschillend. In de meeste gevallen is het zo dat men voor de zomer er mooi bij wil lopen en dan niet met die vervelende oneffenheden onder de armen rond wil lopen.

zwarte oksels, oksels bleken, mooie oksels, skinlight

Donkere oksels lichter maken met Skinlight whitening treatment

Het staat gewoon niet mooi. Een andere reden is dat bij het zonnen de huid  niet egaal bruin zal kunnen worden, omdat de donkere plaatsen onder de oksels altijd donkerder zullen blijven, door de hoeveelheid pigment die ze bevatten. Ook zal het oksel scheren na het verwijderen van de donkere plekken een heel stuk gemakkelijker gaan. Soms zijn deze plekken namelijk en beetje dikker en stugger doordat de huid geen goede hydratatie heeft gehad. Deze redenen alleen al lijken voldoende om crème voor donkere oksels te kopen.

Door de huidskleur zijn oksels vaak ook een stuk donkerder.  Bij vrouwen van Marokkaanse en Indiase afkomst, waarbij de huid een lichte tint bevat,  is een crème tegen donkere oksels bijzonder populair.  Echter ook dames met een Afrikaanse huid willen regelmatig bleken. In Ghana is het bleken van de huid bijvoorbeeld razend populair aan het worden. De oksels kunnen ook een heel stuk donkerder worden door de zon. Teveel zon die de huid weer uit te drogen, kan donkere plekken veroorzaken.
Ook door scheren en ontharen kan de huid dusdanig aangetast worden dat er donkere plekken onder de oksels ontstaan. Dus een middel tegen donkere huid is op zulke onaangename momenten zeker wenselijk. Gelukkig zijn er meer dan genoeg producten te verkrijgen waarmee de huid lichter gemaakt kan worden. Mensen met een donkere huid houden er bijzonder veel van om hun huid zo strak en egaal mogelijk te houden. Hoe gek het ook mag klinken, als er andere plekken op de huid van bijvoorbeeld een Afrikaanse vrouw zit, dan valt dit bijzonder veel op. Donkere oksels bleken kan vandaag de dag overigens gewoon zonder dat er een of ander chemisch goedje op de huid gespoten of gesmeerd hoeft te worden. Er zijn producten die op 100 procent natuurlijke basis zijn samengesteld, waardoor het voor iedere huid geschikt is. Over het algemeen wordt donkere oksels bleken als een mode statement gezien. Toch is de belangrijkste reden dat men de oksels lichter maakt door crème te gebruiken een andere.

Niet alleen zien de oksels er zonder donkere plekken vele malen mooier uit, ook is het veel schoner voor het oog. Genoeg mensen denken dat de donkere plekken smerig zijn, terwijl dit helemaal niet het geval is. Doordat men de huid lichter en daardoor ook meteen egaler maakt, zullen die vreemde blikken naar je oksels tot het verleden toebehoren en kun je met een goed gevoel zonder mouwen en zelfs in je bikini rondlopen en je armen optillen, zonder dat je het gevoel krijgt dat iedereen die donkere plekken aan het bekijken is. Er zijn dus genoeg redenen dus om de donkere huid een heel stuk lichter te maken door gebruik van een middel tegen die donkere kringen en rottige plekken te maken.

Bestel Oksels bleken voor de donkere huidskleur

Reacties zijn gesloten.