Oksels bleken nu ook voor thuis gebruik

Donkere oksels wat te doen?

Als u last heeft van donkere oksels dan kan dat erg vervelend zijn. Zo kunt u er last van hebben tijdens het sporten, zwemmen, in de lente en zomermaanden maar ook in bed wanneer u intiem bent met u man of partner. Donkere oksels is iets wat eigenlijk gewoon heel normaal is maar bij sommige vrouwen en mannen is de verkleuring zo donker in vergelijking met de rest van de huidskleur dat het uitgroeit tot een vervelend en lastig iets.

thuis oksels bleken, zwarte oksels, oksels bleken, mooie oksels, skinlight

thuis oksels bleken met Skinlight

Dit kan komen door meerdere oorzaken, zo kan het komen door ouderdom en de zon, door een te schrale huid, door onvoldoende verzorging of simpel weg door uw huidtype, want ieder persoon is qua huidskleur en type anders! Zo is er onderscheid te maken in een zeer droge huid, droge huid, gemengde huid, vette huid en zeer vette huid. Mensen met een zeer droge tot droge huid hebben vaak veel last van huidschilfers die donkerder kunnen zijn dan de rest van de huidskleur.  Dit is uiteraard met een goede scrub zo te verhelpen.

Men spreekt pas van echte huidverkleuringen indien de verkleuring niet meer weg te scrubben is
en het echt in de huid zit. Mensen die dus last hebben van donkere oksels kunnen daar niets aan doen maar kunnen er wel iets tegen doen. Een middeltje dat effectief werkt is dat van het merk Sterwit, misschien bij u al bekend want deze staat hoog aangeschreven en kent alleen maar positieve reacties. Men is erg tevreden over dit product omdat het werkt en een blijvend effect geeft. Wat ze aanbieden is een soort van gel dat Sterwit gel genoemd wordt. Deze dien je een aantal keer per dag op te smeren gedurende twee tot drie weken. Het is in principe een soort van bleekmiddel die langzaamaan de huid stukje voor stukje lichter maakt, u gaat net zo lang door tot dat de gewenste kleur bereikt is, simpel toch?

Bestel de Skinlight creme

 

Reacties zijn gesloten.