Donkere oksels lichter maken

Donkere oksels lichter maken

Donkere oksels lichter maken – Wat zijn de donkere plekjes onder mijn oksels?

Als je de haren onder je oksels hebt weggeschoren, dan is de huid uiteraard erg goed te zien. Vooral in de zomermaanden wordt het haar onder de oksels vaak verwijderd. Mensen gaan in t shirts lopen en de badpakken en zwembroeken komen uit de kast. Als je heerlijk ligt te zonnen of lekker gaat zwemmen, wil je er uiteraard een beetje verzorgd uitzien. Na het scheren zijn er alleen vaak van die donkere plekjes onder je oksels te zien. Je wilt je donkere oksels lichter hebben, dat is logisch. Maar wat zijn deze plekjes onder je oksels eigenlijk?

Donkere oksels lichter maken, mooie oksels na het bleken van de oksels - Oplossing voor verkleurde oksels

Donkere oksels lichter maken door een huid blekende crème

Ophoping van vuil in poriën van de oksels

Onder je oksels is het vaak heel erg warm. Op warme dagen zweten wij heel erg, et name op dat soort plekken. Het zweet en ook het vuil onder de oksels kan eigenlijk geen kant op en kan dus op gaan hopen. En hoewel je jezelf natuurlijk goed schoon weet te houden bestaat er altijd een kans dat het vuil en zweet zich in de poriën op gaat hopen, waardoor er donkere plekken ontstaan.

Om je donkere oksels lichter te maken kun je de huid gaan scrubben. Hierdoor verwijder je alle dode huidcellen, waardoor het vuil onder de oksels ook weggehaald zal worden.  Ook kun je er een blekende crème op aanbrengen. Deze smeer je tweemaal daags dun over de huid en dit doe je ongeveer 8 weken lang. Na 4 tot 6 weken zie je zelfs al resultaat. Er zijn dus verschillende manieren waarop je donkere oksels lichter maken kunt. Schoonhouden is in ieder geval zeer belangrijk als je deze vervelende verkleuringen wilt voorkomen.

Mooie oksels in no-time

Reacties zijn gesloten.