Oksels bleken met Skinlight

Oksels bleken met Skinlight

Bij mensen met een donkere of getinte huidskleur komt het vaak voor dat ze donkere oksels hebben. Voor veel mensen is dit erg onaangenaam en zorgt het vaak voor veel schaamte. Ook mensen met een lichte huid kunnen last hebben van donkere oksels. De reden voor het ontstaan van donkere oksels zijn divers, van dagelijks gebruik van deodorant, tot een onhygiënische levensstijl en overmatig zweten. Gelukkig zijn er genoeg manieren en middelen op de markt om donkere oksels te behandelen. Zo kun je je oksels bleken met skinlight.

skinlight, skinlight creme, huid bleken, pigmentvlekken bleken

 

Er zijn diverse redenen voor het ontstaan van donkere oksels

Het scheren van je oksels – door je oksels te scheren haal je haren vlakbij je huid weg. De haren onder je huid zorgen ervoor dat het lijkt dat je oksels donker zijn. Als je ervoor kiest om je oksels te harsen of epileren, haal je de haren dieper weg en zal de donkere kleur verdwijnen. Ook diverse aandoeningen kunnen een reden zijn van donkere oksels. Zoals bijvoorbeeld Acanthosis Nigricans. Dit is een aandoening wat veel voorkomt bij mensen met overgewicht. Bij hyperpigmentatie maak je een overschot aan melanine aan. Dit kan ook een oorzaak zijn van donkere oksels.

Skinlight voor het bleken van donkere oksels

Skinlight is een prima middel om de donkere huid bij oksels tegen te gaan. Je kunt je oksels bleken met Skinlight. Het is een crème op natuurlijke basis, er zijn geen parfums toegevoegd en de crème is PH neutraal waardoor de crème toegepast kan worden op alle plekken van het lichaam waar de huid gevoelig is. Twee keer per dag aanbrengen van dit middel is voldoende voor een snel resultaat. Dit verschilt echter wel per persoon en het huidtype. Als het gewenste resultaat is bereikt kun je door het wekelijks te gebruiken bijhouden. Zo krijg je door nooit meer last van donkere oksels.

Reacties zijn gesloten.